Informasjon ved opphold i hundepensjonatet

 

Levering og henting av hunder skal skje i vår åpningstid: 9-11 eller 19-20

 

Lørdager er det i utgangspunktet samme tidspunkt, men konkret tid avtales nærmere. Vi tar i mot hunder alle dager i uka.

 

Ved levering ønsker vi at eier kommer inn uten hunden først. Vi fyller ut et skjema for hundens opphold, ta derfor med vaksinekortet når du kommer inn. Samtidig kan du også ta med det hunden har med av utstyr (se under). Når skjema er fyllt ut gjør vi opp for oppholdet og går for å møte hunden.
Når vi har tatt over hunden er det beste at du som eier drar fra området uten mye om og men. Hundene liker å få snuse rundt på området ved mottak, og det er en fin anledning til å forlate oss. Ikke følg etter når vi går med hunden, stopp bilen for å se hunden i luftegården osv, da det gjør hunden mer oppmerksom på at du som eier drar og kan gjøre avskillelsen unødvendig urolig. 
Hunder lever i nuet og takler slike avskjeder svært godt :) Er du som eier urolig for hvordan hunden takler avskillelsen kan du be oss om å gi deg beskjed om hvordan det har gått etter du har dratt, så får du en sms :) 

Av utstyr trenger du bare å ta med det mest nødvendige : liggeplass med teppe/pledd e.l. som hunden liker å ligge på. Leker kan medbringes, men er som regel ikke av interesse for hunden.

IKKE ta med matskåler og ting du er redd for. Mat- og vannskåler vaskes hyppig og vi har valgt å ha egne skåler av hensyn til hygiene.
Vi vasker skitne pledd og underlag på 60grader, og tar ikke ansvar om medbrakt utstyr ikke tåler dette.
Leker og utstyr som blir ødelagt under oppholdet kastes med mindre det er presisert ved levering at det ikke ønskes, av hensyn til hundens sikkerhet.

 

 

I god tid før oppholdet ønsker vi at du leser gjennom våre vilkår, etterfølges ikke disse kan vi velge å ikke ta i mot din hund

 

Vaksinasjon

Hunder som skal på opphold ved Rana hundesenter SKAL ha et oppdatert vaksinasjonsprogram, dvs ikke lengre enn 1 år siden forrige vaksinasjon. Er du i tvil om din hund er innenfor reglementet må du gjerne ta kontakt med oss, eller forhøre deg med din veterinær. Vi tar ikke inn hunder som ikke har gyldig vaksinasjonsbevis/attest fra veterinær, eller er vaksinert i forhold til ovenstående betingelser.

 

Avbestilling

Avbestilling av opphold må skje senest en uke før ankomstdato, hvis ikke belastes kunden 50% av oppholdet og de bestilte tjenestenes totalsum. Ved avbestilling samme dag, eller ved manglende oppmøte, belastes kunden 100% av totalsum ved fakturering. Vi reduserer ikke pris på opphold hvor eier velger å hente sitt dyr før avtalt tid.

 

Priser

Alle priser er inkludert 25% mva. og gjelder per påbegynte dag. Har du flere enn tre hunder eller ønsker langvarig opphold gir vi deg gjerne et pristilbud ved forespørsel.

 

Betaling

Alle opphold betales kontant ved levering av hunden, vi godtar kun betaling med kort eller kontanter. Gebyrer for avbestilling eller ikke oppmøte til bekreftet opphold betales kontant eller faktureres i etterkant.

 

Sykdom

Dersom din hund blir syk eller skadet under oppholdet vil vi kontakte deg som eier umiddelbart. Om vi ikke får tak i deg og vurderer det slik at hunden trenger veterinærtilsyn, vil vi gjøre hva som er best for hunden.

Om veterinær skulle finne det nødvendig av dyrevernsmessige årsaker å avlive dyret vil også dette utføres, og belastes eier.

Rana Hundesenter fraskriver seg juridisk og økonomisk ansvar om dyret pådrar seg skade eller smittsom sykdom under oppholdet.

 

Eget utstyr og mat

Kunden kan selv medbringe eget fôr, leker eller annet utstyr dere mener kjæledyret har behov for. Vi gjør oppmerksom på at de som tar med personlige leker, tepper og utstyr til oppholdet gjør dette for egen regning og risiko. Ødelagte leker og utstyr erstattes ikke av Rana hundesenter. Det er heller ingen reduksjon i pris selv om eget fôr medbringes.

 

Aggressive hunder

Rana hundesenter ønsker ikke å ta i mot hunder som viser aggressjon, verken mot andre hunder eller mennesker. Dersom vi opplever din hund som for aggressiv for oppholdet, vil du bli kontaktet og anmodet om å hente hunden snarest. Hvis personalet ved Rana hundesenter blir bitt og skadet av din hund, skal alle kostnader dekkes av hundeeier.

 

Bur og lufting av hundene

Ved Rana hundesenter er både innendørs burrom samt utendørs luftegårder gjerdet inn med elementer og gjerder på 1,8m høyde. Din hund vil få tilbud om å løpe fritt i vår luftegård såfremt du kan garantere for at hunden ikke klatrer/hopper over gjerdet.

Dersom du ikke vil at din hund blir luftet sammen med andre hunder, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, slik at vi kan ta hensyn til dette.

 

Løpetid

Tisper med løpetid kan tas i mot på avtale, mot et tillegg i prisen. Dersom en tispe får løpetid under oppholdet vil gebyret etterfaktureres fra den dagen løpetiden startet.