INGEN DAGSPASS I SKOLENS SOMMERFERIE

Hva er dagspass og hva får hunden ut av det?

Dagspass innebærer at hunden leveres til oss i åpningstiden på morgenen, for så å hentes igjen samme kveld.
Under et dagspass får hunden være med på det daglige som skjer her på hundesenteret. For de hundene som ønsker det, samt de det passer for, får de være med i storgården og være en del av det sosiale hundelivet vi tilbyr hos oss. Alle hunder vurderes nøye ut fra personlighet, erfaring, størrelse etc før de settes inn med andre hunder og all lek overvåkes og reguleres av kvalifisert personale.
Ikke alle hunder har behov for eller passer til å være sosiale med andre, og de får tilpasset sitt dagspass deretter. For noen er det nok med lett lufting og miljøskiftet en kenneldag faktisk inneholder mens andre igjen trenger trening på å forholde seg til at det er hunder rundt de i trygge og regulerte omgivelser. Dette har vi god kompetanse på å se an og vurdere fortløpende.

Når aktivitetstiden er over og hundene er godt fornøyde får de slappe av inne på hvert sitt kennelrom. Her har de alltid tilgang på friskt vann og en myk liggeplass. Når hundene har funnet roen får de mat, med mindre de spiste frokost før ankomst. 

Hvilen er minst like viktig som aktiviteten. En hund trenger og har behov for mange timer søvn, særlig ved endringer som f.eks kennelopphold. Vi har kameraovervåkning som gjør at vi kan overvåke at hundene er rolige uten å måtte gå inn å forstyrre hvilen. Vi ser ofte at hunder som har vært på dagspass og kennelopphold som unge lett finner roen og tilpasser seg rutinene når de kommer tilbake igjen. 

Gjennom et dagspass får altså hunden både aktivitet, hvile og øvelse i å takle nye inntrykk samt et godt forhold til kennelopphold i fremtiden

Hvem passer dagspass for?

Dagspass passer strengt tatt de aller fleste. Det er en fin måte for unghunden å teste kenneltilværelsen. Eller for den eldre hunden som aldri har blitt passet av andre, og man som eier er usikker på om kennel er det rette. Flere har brukt dagspass som supplement til trening ved usikkerhet på andre hunder med godt hell. 

Når kan man benytte seg av dagspass?

Travel dag med mange møter? Lite tid til hunden på ettermiddagen blant ungenes fritidsaktiviteter? Skrive på eksamen? Rundvask av hus?

Vi bryr oss lite om hvorfor du ønsker dagspass til din hund, vi syns jo bare det er trivelig med besøk :-) Dagspass ble laget med tanke om å tilby pass for hunder dersom eier hadde en travel hverdag men ikke behov for overnatting. Men vi ser at de aller fleste dagspassene vi har er fordi at eier ønsker at hunden skal få et avbrekk fra hverdagen. Mange bruker det som springbrett til kennelopphold, et par-tre dagspass før langferien er ikke dumt.

Hva om hunden min ikke trives?

Hunder er individer, og det er ikke alt som passer for alle. Det kan selvfølgelig hende at hunden ikke er komfortabel i kennelmiljøet. Vi har god forståelse for hund og lang erfaring med å forstå hundens språk og signaler, og dermed gode muligheter for å gjøre dagspasset til en trivelig opplevelse også for de forsiktige. Skulle det mot formodning være slik at hunden absolut ikke takler opplevelsen tar vi selvfølgelig kontakt med deg som eier slik at vi blir enige om hvordan vi løser dette.

Når kan vi levere og hente hunden?

Vi har faste tider for henting og levering. Hundene kan leveres mellom 9-10 og hentes igjen mellom 19-20

Vi anbefaler å levere tidlig i leveringstiden for at hunden får mest ut av dagen sin

Pris og vilkår?

Prisen for dagspass er 250.- 
Dersom du har flere hunder koster det 100.- ekstra pr hund. Gjelder bare for hunder fra samme husholdning og som kan bo sammen

Vilkår for å benytte seg av tjenesten er de samme som ved normalt kennelhold, det kan du lese mer om her 

Book ditt dagspass her :

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.
Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn