Våre proukter

 

Vi lagerfører Acana tørrfôr og Provit råfôr, i tillegg til et utvalg av snack, pleiemidler, leker etc.

 

Acana er et av de mest anerkjente tørrfôr på verdensbasis. Det blir produsert av ferske, lokale råvarer i Canada, et av landene med strengest fødevarepolitikk. Det som kjennetegner Acana er at det hele tiden jobbes for å gjøre fôret mest mulig likt det hunden er skapt for å spise. Prismessig ligger det på linje med andre store merker, men pga det høye innholdet av animalske produkter skal det ikke fôres så mye pr dag, slik at det i lengden er et rimelig fôr. Høyt innhold av ferskt kjøtt/fisk, minimalt med tilsetninger og svært god smakelighet. Er du nyskjerrig på å prøve? Ta kontakt med oss for å finne det som passer din hund :-)

 

Provit er et norskprodusert råfôr, produsert av Nortura. Alle fôrtypene vi fører fra Provit leveres ferdig oppdelt i terninger, noe som gjør fôringen svært enkel. Et vitamintilskudd som følger med i alle posene sørger for at din hund får alt den trenger. Anbefalt mengde fôr er 2-4% av hundens kroppsvekt, noe som også gjør det til et rimelig alternativ. Ved bruk av råfôr ser man ofte fordeler som mindre og sjeldnere avføring, mindre røyting, bedre munnhygiene, mer energi m.m. I tillegg har Provit en 100% fornøyd garanti, hvilket vil si at uansett grunn kan du som kunde få pengene tilbake, eller bytte til annet fôr, dersom du ikke er fornøyd. 

 

I tillegg til de to fôrmerkene har vi et stort utvalg av snacks, hvor Lene hele tiden er på utkikk etter smakfulle, sunne og naturlige produkter som kan passe for din hund. Pleieproduktene fra PetHead dufter ikke bare fantastisk, men er gode i bruk. Vi har brukt de i flere år til våre egne hunder, og bruker de nå ved vask og stell av hunder i pensjonatet. Lekene vi etterhvert kommer til å tilby har vi lett etter solide leker som varer mer enn èn runde, og som både du og hunden din kan ha nytte av.

 

Er det noe du savner, eller lurer på? Nøl ikke med å ta kontakt med oss: lene@ranahundesenter.no 

 

GRATIS hjemkjøring ved kjøp over 1000.-

(trekkes fra ved fakturering)

 

 

 

Acana

Hos oss får du hver 10.sekk gratis

(ikke i kombinasjon med andre tilbud)

Provit råfôr og frysetørket vom

Alpha Spirit

MEAT LOVE

Dersom ønsket variant ikke spesifiseres ved nettordre velger vi en smaksvariant for deg

KOSTTILSKUDD

SNACKS OG TYGG/TANNPLEIE

Utstyr, stell og pleie

Siccaro WetDog

Les mer om dekkenet her

4pets Herkules bilbur

Vi forhandler også bilbur fra 4Pets (tidligere Herkules).

Ta gjerne kontakt med oss for vurdering av størrelse på bur, samt for å ta mål i bil etc for å se at buret passer inn. Vi har dessverre ikke lagerkapasitet til alle modellene, men som regel tar det under en uke fra bestilling til ditt nye bur er i bruk.

Nytt i 2018 er at 4Pets har kommet med et rimeligere alternativ. Pga endring i f.eks lås, dørhengsler og bunn er dette noe rimeligerer, men like fullt et trygt bur på linje med PRO.

Kom innom, eller kontakt oss for pristilbud og god veiledning