Priser Rana Hundesenter 2024

HUNDEPENSJONAT

1 hund pr påbegynte dag

420.-

2 hunder pr påbegynte dag

520.-

3 hunder pr påbegynte dag

620.-

Pris for flere hunder forutsetter at hundene kommer fra samme hjem og kan bo sammen under hele oppholdet

Dagspass 1 hund

250.-

Dagspass 2 hunder

350.-

Tillegg for løpetid pr dag

50.-

Tillegg for (avtalt) henting/levering utenom åpningstid

500.-

Prisene gjelder pr påbegynte dag, dvs fra og med leveringsdag til og med hentedag

TILLEGSTJENESTER

Prisen gjelder pr hund ved opphold hvor annet ikke er spesifisert

Tyggeaktivisering

20.-

Lekeaktivisering

35.-

Treningstur i terreng 30 / 60min

200.- / 400.-

(100.- ekstra pr ekstra hund i samme husholdning)

.


Tur i miljø

(obs! må forhåndsbestilles ved booking)

500.-Vask av liten hund inkl føn

500.-

Vask av mellomstor/stor hund inkl føn

600.-

Kloklipp 230.-
Pelsstell/klipp poter

250.-

Full pakke (vask/føn/kloklipp/pelsstell) liten/stor

900.- / 1000.-

Ved veldig krevende pels (flokete, tykk, ustelt etc) står vi fritt til å legge på ekstra kostnad for merarbeid

Medisinering

0.-

Avansert medisinering pr dag

Mer tidkrevende stell og medisinering som bandasjeskift, rens av sår/hud, omfattende ørebehandling, medikamenter som må gies til konkrete tidspunkt og intervall o.l.

100.-

Pris pr påbegynte dag inkluderer

- Mat to ganger daglig.
Vi fôrer med enten Acana tørrfor eller MUSH rått, avhengig av hva din hund er vant med hjemmefra. Vi er godt vant med å fôre skånsomt slik at overgangen ikke blir for stor, men skulle det bli reaksjon på magen har vi skånekost og probiotika liggende. For en mest skånsom overgang til fôr ved hjemreise kan vi gjerne sende med en porsjon av maten hunden har fått her som kan blandes inn i hundens fôr hjemme. Dersom man ønsker å ta med eget fôr hjemmefra gir vi selvfølgelig dette, men det gir ingen reduksjon i pris

- Daglig stell og lufting
Alle hundene som er på pass hos oss får aktivitet - både fysisk og mentalt - tilpasset hvert individ. Noen hunder er eldre og svake slik at de foretrekker rolige lufteturer i fredelige omgivelser, mens andre er fulle av fysisk energi som kan tas ut i storluftegården. Vi forer ofte hundene med bruk av aktivitetsleker, slow-feed skåler og annen berikelse som gjør dagene mer innholdsrike. Husk at et kennelopphold i seg selv tar energi, derfor er vi svært nøye på at hundene også får hviletiden de skal ha.

- Enerom uten tillegg i pris
For oss er det en selvfølge at hunder som er på ferie hos oss skal få føle trygghet med et eget rom. Eneste unntak er hunder som kommer fra samme hjem og har booket rom sammen. Eget rom hvor de får maten servert i fred, har myk liggeplass og alltid en skål med friskt vann gir hunden trygghet i et nytt miljø.

- Medisinering og daglig oppfølging
Gjennom håndteringen og oppfølgingen av din hund legger vi fort merke til eventuelle endringer. Vi har gode rutiner for å holde kontroll på hver enkelt gjest. Siden hundene følges ut og inn av gårdene personlig legger vi merke til evnt endringer i bevegelsesmønster etc. Vi har ingen tilleggspris for enkel medisinering som f.eks smertestillende tabletter/mikstur o.l, men for mer avansert og tidkrevende medisinering kommer det et tillegg.

Langtidsopphold

Vi har ingen rabattert pris på langtidsopphold. Dette er bl.annet fordi vi slett ikke gjør mindre med hundene som er her over lengre tid, heller motsatt. Det vi heller tilbyr er at hunden ved opphold på over 20 dager får (gjennom hele oppholdet) fri tilgang til lekeaktivisering, tyggeaktivisering, ekstra tur i terreng samt får en god dusj før hjemreise. Uten ekstra kostnad.
Dette gir oss fritt spillerom til å tilpasse dagene etter hva hunden ser ut til å trenge av ekstra oppfølging gjennom et lengre opphold, hunden får et innholdsrikt opphold og du som eier kan føle deg trygg på at hunden din får en skikkelig digg ferie med masse variasjon og innhold uten å betale ekstra for det :-) 


Vilkår for opphold

Vaksinasjon

Hunder som skal på opphold ved Rana hundesenter SKAL ha et oppdatert vaksinasjonsprogram, dvs ikke lengre enn 1 år siden forrige vaksinasjon. Er du i tvil om din hund er innenfor reglementet må du gjerne ta kontakt med oss, eller forhøre deg med din veterinær. Vi tar ikke inn hunder som ikke har gyldig vaksinasjonsbevis/attest fra veterinær, eller er vaksinert i forhold til ovenstående betingelser. Vi står fritt til å avvise hunder som ikke har oppdatert vaksinasjon ved mottak.

 

Avbestilling

Avbestilling av opphold må skje senest en uke før ankomstdato, hvis ikke belastes kunden 50% av oppholdet og de bestilte tjenestenes totalsum. Ved avbestilling samme dag, eller ved manglende oppmøte, belastes kunden 100% av totalsum ved fakturering. Vi reduserer ikke pris på opphold hvor eier velger å hente sitt dyr før avtalt tid.

 

Priser

Alle priser er inkludert 25% mva. og gjelder per påbegynte dag. Det vil si at du betaler fra og med oppmøtedato, til og med hentedato. Det gis ikke rabatt ved sen levering eller tidlig henting. Har du flere enn tre hunder eller ønsker langvarig opphold gir vi deg gjerne et pristilbud ved forespørsel.

 

Betaling

Alle opphold betales med kort eller kontant ved levering av hunden. Gebyrer for avbestilling eller ikke oppmøte til bekreftet opphold betales kontant eller faktureres i etterkant.

 

Sykdom

Hunden skal ved innlevering ikke vise tegn til sykdom, være normalt ren og helt fri for utøy og parasitter. Vi tar ikke i mot hunder med smittsomme sykdommer. Hunder med ikke smittsomme sykdommer er normalt ikke noe problem, men dette kan gjerne avklares på forhånd.  Har hunden din allergi ønsker vi at du skriver en liste over hva den er allergisk mot når den leveres (til hvert opphold) slik at vi kan ta hensyn til dette ved fôring og utdeling av godbiter og snacks.

Dersom din hund blir syk eller skadet under oppholdet vil vi kontakte deg som eier umiddelbart. Om vi ikke får tak i deg og vurderer det slik at hunden trenger veterinærtilsyn, vil vi gjøre hva som er best for hunden.

Om veterinær skulle finne det nødvendig av dyrevernsmessige årsaker å avlive dyret vil også dette utføres, og belastes eier.

Rana Hundesenter fraskriver seg juridisk og økonomisk ansvar om dyret pådrar seg skade eller smittsom sykdom under oppholdet.

 

Eget utstyr og mat

Kunden kan selv medbringe eget fôr, leker eller annet utstyr dere mener kjæledyret har behov for. Vi gjør oppmerksom på at de som tar med personlige leker, tepper og utstyr til oppholdet gjør dette for egen regning og risiko. Ødelagte leker og utstyr erstattes ikke av Rana hundesenter. Det er heller ingen reduksjon i pris selv om eget fôr medbringes.

 

Aggressive hunder og unnvikende atferd

Rana hundesenter ønsker ikke å ta i mot hunder som viser unnvikende og/eller aggressiv atferd, verken mot andre hunder eller mennesker. Dersom vi opplever din hund som uegnet for oppholdet, vil du bli kontaktet og anmodet om å hente hunden snarest. Hvis personalet ved Rana hundesenter blir bitt og skadet av din hund, skal alle kostnader dekkes av hundeeier. 

Bur og lufting av hundene

Ved Rana hundesenter er både innendørs burrom samt utendørs luftegårder gjerdet inn med elementer og gjerder på 1,8m høyde. Din hund vil få tilbud om å løpe fritt i vår luftegård såfremt du kan garantere for at hunden ikke klatrer/hopper over gjerdet.

Dersom du ikke vil at din hund blir luftet sammen med andre hunder, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, slik at vi kan ta hensyn til dette.

 

Løpetid

Tisper med løpetid kan tas i mot på avtale, mot et tillegg i prisen. Dersom en tispe får løpetid under oppholdet vil gebyret etterfaktureres fra den dagen løpetiden startet.

Sosiale medier

Dersom du ikke ønsker at din hund skal avbildes/filmes og deles på sosiale medier må du gi oss beskjed om dette ved booking og levering


Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn